FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Az alábbiakban részletezett rendelkezések a Noriko Gastro Kft. (székhely: 1025 Budapest, Feketefenyő utca 1. ; a továbbiakban:NS) által üzemeltetett, http://norikosushi.hu URL alatt elérhető weboldal (továbbiakban: Weboldal) igénybevételére vonatkozó felhasználási feltételek (a továbbiakban: Felhasználási Feltételek).

A Weboldalon történő regisztrációval egyidejűleg a Felhasználó mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja, az alábbi Felhasználási Feltételeket.

FELELŐSSÉG

 1. Az NS nem vállal semmilyen felelősséget olyan – elsősorban számítástechnikai vírus okozta – károkért, amelyek a Felhasználó számítástechnikai berendezésében vagy egyéb tulajdonában a belépés, a szolgáltatások, a Weboldal használata, illetve elektronikus levelezés során keletkezett. Előbbiek alapján a Felhasználó köteles a Weboldalon található dokumentumok, információk letöltését megelőzően gondoskodni a megfelelő vírusvédelemről.
 2. NS nem tartozik felelősséggel olyan magatartásért (különösen kárért), amely a Weboldal – szolgáltatás – szakszerűtlen, jogszerűtlen használatából ered.
 3. A Felhasználót feltételen és korlátlan felelősség terheli mind a NS-al, mind harmadik személlyel szemben a Felhasználó által szolgáltatott adat, információ valóságtartalmáért, illetve jogszerűségéért. A Felhasználó előbbi rendelkezés megsértéséből eredő károkért korlátlan helytállási kötelezettséggel (felelősséggel) tartozik.
 4. Tilos bármilyen olyan rendszer vagy megoldás használata, amely a Weboldal üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza vagy azt eredményezheti, vagy amely egyébként veszélyezteti vagy veszélyeztetheti a Weboldal működtetését (hacker támadás). Az ilyen magatartás büntető jogi következményekkel jár és polgári jogi kártérítési igényeket keletkeztet beleértve az ügyvédi díjakat is.
 5. A Weboldal tartalmazhat olyan internetes weboldalhoz történő, az NS-től független kapcsolódásokat (hiperlinkek), amelyek harmadik személyek gondozásában állnak és amelyek tartalmáért az NS nem vállal semmilyen felelősséget, így különösen az idegen weboldalakon, illetve weboldalakkal elkövetett jogszabálysértésekért, illetve okozott károkért.

SZERZŐI JOGOK

 1. A Weboldal tartalma (pld.: védjegy, szöveg, adat, videó, audió, kép, stb.), a Weboldal külső megjelenése, illetve a Weboldal működéséhe alkalmazott szoftver az NS kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, annak – akár online, akár nyomtatott vagy bármilyen egyéb módon történő – felhasználására kizárólag az NS előzetes hozzájárulásával (engedélyével) kerülhet sor.
 2. A Weboldal egyes részei kizárólag egyéni (saját) felhasználás céljából menthetők vagy nyomtathatók ki. Előbbi jogosultság azonban nem jelent hozzájárulást (engedélyt) a letöltött anyagok kereskedelmi céllal történő többszörözéséhez, terjesztéséhez, hozzáférhetővé (letölthetővé) tételéhez, adatbázisban való tárolásához, illetve bármilyen átdolgozásához.
 3. A Weboldalon található képeket a Felhasználó a jogosult engedélyével használhatja fel. Előbbi engedély nélkül történő felhasználásuk sérti a szerzői és a személyiségi jogok védelméről szóló jogszabályokat.
 4. Jelen pontban foglaltak megsértéséért a Felhasználó, feltétlen és korlátlan felelősséggel tartozik.

Az NS fenntartja magának a jogot, hogy a Weboldal, illetve jelen Felhasználási Feltételek tartalmában bármikor változtatásokat eszközöljön. Az aktuális Felhasználási Feltételekről a Felhasználó a Weboldal „Felhasználási Feltételek” része alatt tájékozódhat folyamatosan.

Fizetés

A honlapon háromféle fizetési mód közül választhat.

 • Fizetés a futárnál
 • Bankkártyás fizetés

A megrendelés ellenértékét Barion rendszeren keresztül bankkártyával vagy Barion egyenleggel is ki lehet egyenlíteni. (www.barion.hu)

Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.

Barion logo

 

ELTARTHATÓSÁG

Felhasznaló tudomásul veszi, hogy az általa megrendelt ételek frissen készülnek, és elsősorban a kiszállitás utáni azonnali fogyasztásra alkalmasak. Hűtőszekrényben való tárolással néhány termék egy napig eltartható, bár a sushi ételekre ez nem vonatkozik, annak tárolása nem javasolt a japán szabályok szerint.

Házhozszállítás

Budapesten általában ingyenes de minimális rendelési értékhez kötött. Bővebben

Noriko Gastro Kft.

Székhely: 1025 Budapest, Feketefenyő utca

Adószám: 23840993-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-980809